تهیه آب آشامیدنی از آب غیرقابل شرب در سفر

به گزارش وبلاگ تاج، آب تمیز و سالم یکی از نیازهای ضروری انسان برای زندگی است. انسان تنها مدت زمان اندکی می تواند بدون آب زنده بماند. آب کثیف منجر به بیماری های جسمی جدی و حتی مرگ انسان می گردد.

تهیه آب آشامیدنی از آب غیرقابل شرب در سفر

به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، هپاتیت، ژیاردیا -که نوعی بیماری معده تولیدکننده میکروارگانیسم است، و همین طور فلز مس در بسیاری از نمونه های خاص آب وجود دارد. چاه های خصوصی نیز منبع قابل ملاحظه دیگری در آلودگی آب هستند.

در هنگام سفر، کیفیت آب از شهری به شهر دیگر یا کشوری به کشور دیگر ممکن است فرق داشته باشد. هر آبی که به آن برخورد می کنید را در حکم آب آلوده ببینید.

چیزهایی که لازم دارید:

  • کتری
  • کبریت یا فندک
  • چوب
  • قمقمه

چطور از آب غیرآشامیدنی، آب آشامیدنی تهیه کنیم؟

  • در خصوص منبع آب پرس و جو و تحقیق کنید و تمامی هشدارها را دنبال کنید.
  • قمقمه را از آب پر کنید. آب را به داخل کتری انتقال دهید.
  • چوب جمع کنید. چوب ها را در کومه یا اجاقی که درست نموده اید قراردهید و آنها را با فندک یا کبریت آتش بزنید.
  • کتری را روی زبانه های آتش قرار دهید. صبر کنید تا آب به جوش بیاید و سپس بگذارید به مدت یک دقیقه بجوشد.
  • آتش را خاموش کنید. صبر کنید تا آب خنک گردد.

چند نکته و هشدار:

همین تکنیک را می تواند در خانه یا هر وقت به کیفیت آب شرب شک کردید نیز می تواند انجام گردد. باز هم همین ترفند را می توانید روی هر اجاق یا گریلی بهره ببرید. مراقب باشید که قبل از ترک کردن محل، آتش را خامش کنید. کتری را روی سطح نسوز یا غیرقابل اشتعال قرار دهید.

حتماٌ آتش را در محل هایی که برای این منظور تعبیه شده روشن کنید و بر طبق محلی که هستید نیازهای خود را برای روشن کردن آتش آنالیز کنید.

منبع: فوت و فن

به "تهیه آب آشامیدنی از آب غیرقابل شرب در سفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تهیه آب آشامیدنی از آب غیرقابل شرب در سفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید