دستور کیک موز کره ای با بافت مرطوب و طعم عالی

به گزارش وبلاگ تاج، خب همین اول بگم که بله، درست میبینید من کیک رو سوزوندم دستور کیک موز کره ای با بافت مرطوب و طعم عالی

مواد لازم برای کیک موز

  • موز 3 عدد متوسط
  • تخم مرغ 2 عدد
  • کره 100 گرم
  • شکر 1 پیمانه
  • آرد 1 و 1/2 پیمانه
  • جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
  • نمک نصف قاشق چایخوری

دستور سریع

  1. کره رو از یک ربع قبل بذارید بیرون تا به دمای محیط برسه و نرم شه.
  2. شکر رو بهش اضافه کنید و مخلوط کنید تا یکدست بشه.
  3. تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هم بزنید.
  4. موز ها رو با پشت چنگال له کنید و به مواد تر اضافه کنید.
  5. آرد رو اگه تونستید از قبل با جوش شیرین و نمک الک کنید. اگه نتونستید هم همینطوری در دو سه مرحله اضافه کنید به مواد تر. کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه.
  6. کف قالب رو چرب کنید و کاغذ روغنی بذارید و مایه کیک رو توش بریزید. اگه دوست داشتید میتونید روش رو هم موز بذارید.
  7. بذارید توی فر که از قبل در دمای 170 درجه سانتی گراد گرم شده(خواهشا دما رو دقت کنید مثل من کیکتون نسوزه) بعد از 50-60 دقیقه کیک موز تون حاضره.

کیک موز رو با بچه ها بپزید

چرا میگم این کیک رو با بچه ها بپزید؟ برای اینکه خیلی خوش قلق و خوش بافت هست و هر جنگولک بازی که روش در بیارن، بازم نتیجه ش عالی میشه. پوره کردن موز برای دختر من خیلی جذاب بود. کلا هم از این همکاری ها کیف میکنه.

کیک موز یا نان موز؟

این کیک به banana bread یا همون نان موز معروفه و قدمت حدود 100 سال داره و در امریکا خیلی خیلی پر هواداره. میشه گفت از پر هوادار ترین کیک هاست و حتی براش روز ملی دارن!

خلاصه این کیک خوش قلقِ خوش بافتِ مرطوبِ خوشمزه رو حتما امتحان کنید.

منبع: مجله الکترونیک دونفره

به "دستور کیک موز کره ای با بافت مرطوب و طعم عالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور کیک موز کره ای با بافت مرطوب و طعم عالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید