طرز تهیه کال کباب

به گزارش وبلاگ تاج، کال کباب یکی از چاشنی های خوشمزه خطه گیلان است که طبق معمول مثل خیلی از غذاهای شمالی برای تهیه آن از بادمجان کبابی استفاده می گردد. کال کباب را به عنوان پیش غذا، مزه یا چاشنی در کنار دیگر غذاهای شمالی مثل ماهی شکم پر، باقلا قاتق، چغرتمه، کباب ترش و … میل می نمایند. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کال کباب

مواد لازم برای تهیه کال کباب

  • بادمجان کبابی 500 گرم
  • گردو آسیاب شده نصف پیمانه
  • سبزی معطر خرد شده (نعنا، خالواش، چوچاق) سه تا چهار قاشق
  • سیر رنده شده سه تا چهار قاشق چای خوری
  • آب انار ترش نصف پیمانه
  • گلپر یک ونیم قاشق چای خوری
  • نمک به اندازه لازم
  • رب انار ترش در صورت تمایل به اندازه لازم

طرز تهیه کال کباب

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را خوب بشویید و بدون این که پوست بکنید روی ذغال کبابی کنید. اگر به منقل دسترسی ندارید روی اجاق خانه کبابی کنید. بعد از این که بادمجان ها کبابی شدن، پوست بادمجان ها را خوب بگیرید و داخل یک کاسه بزرگ با گوشت کوب بکوبید تا حالت پوره بگیرد.

مرحله دوم

گردو را داخل مخلوط کن آسیاب کنید و به بادمجان کبابی اضافه کنید.

مرحله سوم

حالا آغاز به اضافه کردن مابقی مواد کنید. بهتر است سبزی معطر خرد شده، آب انار ترش، سیر رنده شده و در صورت تمایل رب انار ترش رو کم کم اضافه نموده و مواد را مخلوط نموده و طی چند مرحله تست کنید تا به طعم دلخواه خود برسید.

مرحله چهارم

در نهایت به اندازه کافی نمک و گلپر اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.

کال کباب آماده است. برای این که مزه ها بیشتر به خورد هم بروند و طعم بهتری پیدا نمایند، آن را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید. سپس در ظرف مناسب سرو نموده و نوش جان کنید.

نکات طرز تهیه کال کباب

  • اگر سبزیجات محلی در دسترس تان نیست، فقط از نعناع بهره ببرید.
  • اندازه سیر بیشتر بستگی به ذائقه تان دارد.
  • دانه های انار ترش طعم خوبی به کال کباب می دهد اما اگر در دسترس نیست می توانید آن را حذف کنید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه کال کباب" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کال کباب"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید